Waarom je deze zomer absoluut nog naar deze bijzondere slaapplek wil

Goed en slecht nieuws: dit is de laatste zomer waarin je een heerlijk verblijf in de tenten van Zwier kunt boeken. Noooo! Vorige maand kreeg ik een mailtje van Richelle van Zwier waarin stond dat ze gaan stoppen met de Zwier-tenten. Heb je even geen idee over welke (fantastische!) tenten ik het heb? No worries: bij dezen een opfrisser. Naar mijn mening is het een van de mooiste, fijnste en leukste plekken in Nederland om de zomer te vieren en in dit artikel vertel ik je waarom ook jij deze zomer nog wil slapen in een tent van Zwier. Niet gesponsord, maar gewoon omdat ik gek ben op Zwier. En omdat ik een beetje huil, maar…het ook helemaal snap.

Waarom de tenten van Zwier weggaan

Vijf jaar geleden begon het leuke Zwier met de ingerichte Zwiertenten. De tenten werden sindsdien iedere zomer opgebouwd om gasten mee te laten genieten van deze bijzondere plek. Vanuit je tent plons je zo in het water, schuif je aan bij het ontbijt, de lunch én het avondeten in de woonkamer en zit je zo met je billen op een elektrisch bootje op de Vinkeveense Plassen. Of in de hot tub of sauna in de haven! Wij mochten er een lang zomers weekend spenderen mét Jutter en dat was zo fijn! Maar: na de zomer gaat Zwier afscheid nemen van deze te gekke tenten.

Nu vraag je je misschien af waarom en het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel: het is tijd voor iets nieuws. Door de jaren heen is Vrijhaven Zwier enorm veranderd. Denk aan de bouw van de Werfplaats, de negen (!) Havenhuisjes en natuurlijk de BovenBoten Loft. Gelukkig is Zwier nog lang niet klaar met creaties verzinnen en realiseren, maar je raadt het al: daar moeten de Zwiertenten plaats voor maken. Ontzettend jammer, maar ik geloof ook helemaal dat de creatieve breinen achter Zwier weer iets fantastisch neer gaan zetten. Wat dat gaat worden, is nog even de vraag. Ik ben in ieder geval heel benieuwd en jij? Zorg ervoor dat je nog een van de tenten boekt voor deze zomer, want heeft alles wat je glampinghartje begeert en dan net wat luxer. Dat beloof ik.

Kortingscode Vrijhaven Zwier

Nog steeds niet gesponsord, maar ik kreeg een leuk berichtje van Richelle van Zwier met het volgende bericht: boek jij vóór 17 juli een Zwiertent (en vooruit, of een Havenhuisje ;)) voor de periode van 17 juli t/m 3 september dan krijg jij €50,- korting op jouw boeking. Gebruik de code: 'ZwierenvandeZomer'. De Havenhuisjes zijn ook echt een droom. In dit artikel lees je meer over mijn ervaring met de Havenhuisjes van Zwier.