OVER expeditie kram

 
Screenshot 2018-12-18 at 17.42.45.png
 

 

Expeditie Kram is een blog over de zoektocht naar de mooiste plekken van de wereld. Maar dan allemaal met alleen een tent of op een bijzondere slaapplek. Expeditie Kram doet verslag van de romantiek, rust, zelfredzaamheid en realiteit van kamperen in de (Nederlandse) buitenlucht onder verschillende omstandigheden. Met prachtige foto's en gedetailleerde sfeerverslagen wil ik je laten zien dat jij, een passionele reiziger net als ik, niet ver hoeft te gaan om nieuwe en prachtige plekken te ontdekken.

Expeditie Kram is de kampeerblog van avonturier & schrijfster Liv Krake. Samen met Gracia Visscher heeft ze de blog in 2015 opgericht om mensen met een grote liefde voor de natuur te inspireren met bijzondere tripjes en slaapplekken. Vanaf 2019 trekt ze er alleen, met vriend én hond of met vrienden op uit om voor jou de mooiste natuurplekjes te ontdekken. De wereld is immers te mooi om thuis te blijven. Ga je mee? :)

----

Tips? Reacties? Opmerkingen? Wil je dat we bij jou komen kamperen? Heb je een bijzondere accommodatie en wil je met ons samenwerken?
Dat kan allemaal! De doelgroep van Expeditie Kram zijn mannen & vrouwen (kampeer- en natuurliefhebbers) tussen de 20 en 40 jaar, maar we zien ook dat de 50-plussers onze website en de social media goed weten te vinden. Omdat ik altijd vanuit een persoonlijk oogpunt artikelen en recensies schrijf en ik het belangrijk vind om bovenstaande doelgroep op de juiste manier te bereiken, werk ik alleen samen met partners die bij onze blog passen.

Mail naar expeditiekram@gmail.com voor meer info.

PARTNERS

Expeditie Kram werkt samen met/heeft samengewerkt met de volgende partners: