OVER ONS

 
 

 

Expeditie Kram is een blog over de zoektocht naar de mooiste plekken van de wereld. Maar dan allemaal met alleen een tent of op een bijzondere slaapplek. Expeditie Kram doet verslag van de romantiek, rust, zelfredzaamheid en realiteit van kamperen in de (Nederlandse) buitenlucht onder verschillende omstandigheden. Met prachtige foto's en gedetailleerde sfeerverslagen willen we laten zien dat jij, een passionele reiziger net als wij, niet ver hoeft te gaan om nieuwe en prachtige plekken te ontdekken.

Expeditie Kram is het kampeerblog van schrijfsters en vriendinnen Liv Krake en Gracia Visscher. Terwijl ze goedkope wijn dronken naast hun nieuwe tent op een festival kwam het verlangen naar mooie natuur en bijzondere plekken naar boven. Met een tent willen ze op hun eigen houtje de wereld ontdekken. Niet alleen om andere mensen te inspireren, maar ook zichzelf. De plekken die ze willen bezoeken variëren van de Waddeneilanden tot aan het Himalayagebergte in Nepal. 

----

Tips? Reacties? Opmerkingen? Wil je dat we bij jou komen kamperen? Heb je een bijzondere accommodatie en wil je met ons samenwerken?
Dat kan allemaal! Onze doelgroep zijn mannen & vrouwen (kampeer- en natuurliefhebbers) tussen de 20 en 40 jaar, maar we zien ook dat de 50-plussers onze website en de social media goed weten te vinden. Omdat we altijd vanuit een persoonlijk oogpunt artikelen en recensies schrijven en we het belangrijk vinden om bovenstaande doelgroep op de juiste manier te bereiken, werken we alleen samen met partners die bij onze blog passen.

Mail naar expeditiekram@gmail.com voor meer info.

PARTNERS

Wij werken samen met/hebben samengewerkt met de volgende partners: