OVER ONS

 
 

 

Expeditie Kram is een blog over de zoektocht naar de mooiste plekken van de wereld. Maar dan allemaal met alleen een tent of op een bijzondere slaapplek. Expeditie Kram doet verslag van de romantiek, rust, zelfredzaamheid en realiteit van kamperen in de (Nederlandse) buitenlucht onder verschillende omstandigheden. Met prachtige foto's en gedetailleerde sfeerverslagen willen we laten zien dat jij, een passionele reiziger net als wij, niet ver hoeft te gaan om nieuwe en prachtige plekken te ontdekken.

Expeditie Kram is het kampeerblog van schrijfsters en vriendinnen Liv Krake en Gracia Visscher. Terwijl ze goedkope wijn dronken naast hun nieuwe tent op een festival kwam het verlangen naar mooie natuur en bijzondere plekken naar boven. Met een tent willen ze op hun eigen houtje de wereld ontdekken. Niet alleen om andere mensen te inspireren, maar ook zichzelf. De plekken die ze willen bezoeken variëren van de Waddeneilanden tot aan het Himalayagebergte in Nepal. 

 

Liv Krake (1989) - Schrijver, muziekjunk, dromer, verslaafd aan mooie plekken (liefst per fiets!), koffie, vintage en baarden en gek op (analoge) fotografie. Wil alles zien van de wereld, maar komt altijd terug voor kaas.

Gracia Visscher (1989) - Doet iets met marketing, creatief chaoot-ondernemer, verslaafd aan mooie plekken en deze vastleggen met haar analoge Praktica <3, haar roze-paars-blauw verven, baarden en glitter. Wil alles zien van de wereld, maar komt altijd terug voor mama's pasta.

----

Tips? Reacties? Opmerkingen? Wil je dat we bij jou komen kamperen? Wil je met ons samenwerken?

Mail dan naar expeditiekram@gmail.com

PARTNERS