Nieuwe wintercollectie van Protest ook ideaal voor kamperen + KORTING

Het is weer zover: de winter staat voor de deur. Ik ben een groot liefhebber van het winterse seizoen, mits het lekker koud en zonnig is. Sneeuw maakt de winter natuurlijk helemaal af. Omdat we in Nederland niet heel vaak met sneeuw te maken hebben, bezoek ik regelmatig de bergen in Oostenrijk om mijn portie sneeuw (en bergen!) te krijgen. Daar heb ik natuurlijk wel lekkere warme kleding voor nodig.

Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik heel blij was dat het toffe merk Protest me weer benaderde voor een leuke samenwerking. In dit artikel vertel ik je meer over de nieuwe collectie van dit merk en vind je onderaan het artikel een Protest kortingscode voor 10% korting. Let’s go!

Nieuwe collectie Protest: ideaal voor wintersport én winterkamperen

Vorig jaar scoorde ik een te gekke wintersportjas van Protest, waar ik vandaag de dag nog steeds enorm blij mee ben. Daarom besloot ik om dit winterse seizoen voor enkele andere items te gaan om de kou mee te trotseren. Stiekem hoop ik op net zoveel sneeuw in Nederland als de vorige winter, aangezien we (wederom) nog geen idee hebben of we dit jaar naar de besneeuwde bergen kunnen gaan. Dan maar thuis genieten van een winterwonderland. Gelukkig heeft Protest heel wat leuks én warms te scoren op het gebied van dames sweaters en dames skipully’s van fleece. Fleece is heerlijk in de winter en kun je ook gewoon in Nederland dragen. Zo vind ik het het ideale materiaal voor (winter)kamperen en heb je met een toffe fleece jas of fleece pully van Protest dus een item dat je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken.

De nieuwe wintercollectie van Protest heeft een aantal hele toffe truien, sweaters, jassen en pully’s met effen kleuren, panterprint en trendy ruitjesprint. Ik vond het maar moeilijk kiezen, omdat er zoveel leuks beschikbaar is. Uiteindelijk koos ik voor een heerlijke fleece jas die ik in de herfst en winter kan dragen, een toffe muts en een pully met panterprint die ik al een paar keer aan heb gehad met een bodywarmer. Op die manier kun je de kleding van Protest dus ook gewoon in Nederland dragen, mocht je wintersportvakantie niet door kunnen gaan. Ik ben in ieder geval al goed voorbereid op een eventuele vakantie in de bergen met warme kleding van Protest en mocht dat niet doorgaan? Dan neem ik alles gewoon mee tijdens kamperen in de winter. Ik ben dus al goed voorbereid op winterkamperen - ideaal!

Outdoorcollectie van Protest voor hem en haar

Veel mensen denken alleen aan een ski- of snowboardvakantie wanneer ze aan het merk Protest denken. Dat snap ik helemaal, maar dit sportieve merk heeft nog veel meer te bieden. Naast skibroeken voor heren en skipully’s voor dames vind je er de tofste outdoorkleding die heel goed geschikt is voor kamperen. Natuurlijk kun je net als ik de jassen, vesten en pully’s gewoon gebruiken voor een weekendje weg met je tent of camper. Er is echter nog veel meer in de webshop te vinden waar ik heel blij van word. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar toffe outdoorsokken, thermo-ondergoed en zelfs outdoorbroeken? Het is dat ik nu al voorzien ben van een paar te gekke items, maar ik weet wel waar ik moet zijn wanneer ik weer iets nodig heb voor kamperen. De outdoorcollectie van Protest is voor hem en haar absoluut het checken waard. Je mag de volgende pluspunten verwachten van de collecties en kleding van Protest:

  • Bij Protest staat comfort voorop. Niets fijner dan lekker comfortabel kunnen bewegen in een broek, shirt of jas. Daarom vind je bij dit merk alleen maar zachte stoffen en elastische materialen.

  • Er is ontzettend veel keuze in de collecties van Protest. Of je nu op zoek bent naar een effen shirt of een jas met een print - het is er allemaal.

  • Protest stunt regelmatig met aanbiedingen en kortingscodes. Zo heb ik een kortingscode Protest voor je met een waarde van 10%. Scroll snel verder; de kortingscode van Protest staat onderaan.

Protest kortingscode 2021/2022

Wat misschien nog wel het leukste van dit alles is, is dat ik een exclusieve Protest kortingscode voor jou beschikbaar heb. Met de code ‘expeditiekram10’ scoor je deze winter namelijk 10% korting op de warme items uit de wintercollectie van Protest. Extra leuk: je kunt de kortingscode gebruiken op de nieuwe én de oude collectie. Dat is fijn, want er is ook nog allerlei tofs uit de vorige collecties te koop. Ik raad je aan om er even goed voor te gaan zitten, want Protest heeft momenteel heel veel keuze. Kies je voor iets écht warms zoals een hippe winterjas voor heren of die heerlijke jas van fleece die ik draag op bovenstaande foto’s? Of ga je voor een zachte pully met leuke print (zoals de panterprint pully hieronder), een leuke muts of misschien iets uit de outdoorcollectie voor dames? Ik ben heel benieuwd waar je voor kiest.

Op zoek naar meer korting op het gebied van outdoor en kamperen? Check mijn actuele kortingscodes voor outdoor en kamperen en betaal nooit meer te veel voor je volgende tripje in de natuur of een vette outfit voor buiten.