Naar buiten | 5x mooiste picknickplekken van Nederland

Het voorjaar staat weer voor de deur en we kunnen niet wachten om er weer op uit te trekken. Met je nieuwe picknickkleed van Rebel-Outdoor onder je arm ben je klaar voor je eerste picknick. Maar waar kun je eigenlijk leuk picknicken? In deze blog zet Rebel-Outdoor vijf van de mooiste picknickplekken in Nederland voor je op een rij!

Picknicken bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen

We beginnen in Vlaardingen. Een perfect uitje met vrienden of familie. Vaak is er live-muziek en voor kinderen is er genoeg te doen. Je kan er spelletjes doen, geitjes aaien en er staat zelfs een ouderwetse zweefmolen! Ideaal hier is dat je verschillende picknickkratten kunt bestellen. Zo hoef je zelf niets klaar te maken. Het complete pakket voor een verrassende picknick!

Lekker picknicken in het Vondelpark in Amsterdam

Het meest populaire park van Amsterdam. Na een wandeling door het park zoek je een mooi plekje op en plof je neer. In je tas zit een flesje wijn en wat zelfgemaakte hapjes. Lekker in het zonnetje kletsen en mensen kijken. Op een aantal plekken mag je er zelfs de BBQ aansteken. Heb je na je picknick nog zin om een stukje te wandelen? Ga dan op zoek naar de kunstwerken in het Vondelpark.

Picknickroute in Friesland

Zin om er met de fiets op uit te gaan? Dan is deze picknickroute misschien iets voor jou. Tijdens een fietsroute van bijna 50 km kom je langs allemaal mooie plekjes. Via kleine weggetjes fiets je door het bos en over de heide. Onderweg zijn er dus genoeg plekken om even te pauzeren, je kleed uit te gooien en te genieten van een welverdiende lunch met prachtig uitzicht.

Plukbos Kardinge

In het Plukbos in Groningen ben je gegarandeerd van een gezonde picknick. Je plukt daar namelijk zelf je fruit! Met keuze uit 60 verschillende fruitbomen en struiken, vind jij vast iets lekkers. Er zijn zelfs notenbomen voor de liefhebber! Vul je Rebel-Outdoor schaal met vers geplukt fruit en picknicken maar. ’s Zomers kun je er prachtige veldbloemen plukken, zodat je de fijne sfeer mee naar huis neemt.

Picknicken bij de Loonse en Drunense Duinen

Een veelzijdige omgeving, die ook wel bekend staat als de Brabantse Sahara. Je hebt er heide, bos en… je raadt het al: heel veel zand! Je kunt hier heerlijk wandelen of fietsen, maar een goede picknick is hier ook zeker een must. Genieten van de rust en de unieke planten en dieren met een koel drankje in je handen. Ook kun je er een schaapskudde tegenkomen. De schaapskudde van de Loonse en Drunense Duinen heeft zelfs een eigen Facebookpagina. Zo weet je precies waar ze zich die dag bevinden!

Wil jij ook picknicken met Rebel-Outdoor?

Dat kan! Rebel-Outdoor maakt mooie spullen voor buiten en het is verkrijgbaar via webshops en verkooppunten. Naast picknickkleden maken ze mooie thermosflessen, servies voor buiten, stoelen, krukjes en nog veel meer. Geniet samen met vrienden en familie, waar je ook bent. Check Rebel-Outdoor en ga mee naar buiten!

Dit artikel is een gastbijdrage van Rebel-Outdoor. Geschreven door Marjolijn met een lange ij. Trotse moeder van 2. Dol op Europese reizen en interieur.