Expositie @ Hostel Room Rotterdam

Wanneer je ons begin dit jaar had gevraagd of we 2016 zouden afsluiten met een heuse expositie met Expeditie Kram foto's hadden we je waarschijnlijk een beetje schaapachtig aangekeken. Een beetje dezelfde reactie toen we gevraagd werden om te exposeren. Hoewel we natuurlijk meteen razend enthousiast waren konden we nog niet meteen geloven dat we dat mochten doen. We zijn immers nog helemaal niet zó lang bezig en ook al hebben we een hele berg foto's verzameld, een expositie!

Deze maand is het zover: van 1 december tot en met 1 januari exposeren wij in samenwerking met Pica Pica enkele van onze reisfoto's in het ontzettend gezellige Hostel Room in Rotterdam. Je vindt het hostel vlakbij de Erasmusbrug, dus wanneer je toch al een toeristisch rondje Rotterdam doet zouden we het echt te gek vinden als je een kijkje komt nemen! Ook wanneer je geen toeristisch rondje doet natuurlijk. Dank aan Hostel Room en Pica Pica en laat ons vooral weten wanneer je gaat <3

Adres: Van Vollenhovenstraat 62 in Rotterdam.

DSC06044.JPG