HET BEGIN

 

Waarom zouden twee twintigers een blog willen beginnen over kamperen? 

Met veel geluk bevonden schrijfsters en festivalfanaten Liv Krake en Gracia Visscher zich een weekend op het festival Pinkpop. Met een gloednieuwe tent en lekker goedkope wijn. Al gauw kwamen de twee op hun gedeelde enthousiasme voor kamperen, de natuur ontdekken en rust vinden in een normaal erg druk en gepland leven. 

EXPEDITIE KRAM WAS GEBOREN

Met Expeditie Kram combineren Liv en Gracia de liefde voor schrijven en mooi beeld met het kampeerleven. In bloemetjesjurken gaan ze op de fiets of met openbaar vervoer naar de mooiste plekken in de (Nederlandse) buitenlucht. Ze doen verslag van traditionele campings, interviewen andere kampeerders en zetten hun tent op de meest bizarre plekken. Alles voor een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en een vlucht in schoonheid, rust en zelfredzaamheid.

www.expeditiekram.nl is de plek voor dagelijkse inspiratie in tekst en beeld over kamperen, unieke plekken bezoeken en erop uit trekken. Wil je staan op een traditionele camping met tent, vouwwagen of caravan? Kijk dan bij KAMP voor verslagen van verschillende (Nederlandse) campings. Voor de avontuurlijke kampeerder is WILD misschien een goed idee! Daar vind je artikelen over wild kamperen (want ja, dat kan ook in Nederland. Soort van). Ook interviewen we bijzondere mensen met misschien wel nuttige tips voor de volgende generatie kampeerfanaten. Klik hiervoor op IEMAND. Tot slot trekken we ook ons eigen plan en laten we zien dat een tent opzetten eigenlijk overal wel kan! Om te zien waar wij onze tent opzetten kijk je bij EIGEN.