WINACTIE: Pipowagenovernachting voor 2 personen op de Veluwe

GIVEAWAY - Hoera! Tijd voor een hele leuke giveaway waar wij zelf al enorm blij van worden. Afgelopen maand is ons artikel over ons fantastische verblijf in de pipowagen op de Veluwe van Nienke het meest gelezen artikel geweest op Expeditie Kram. Daarom mogen wij één overnachting in de pipowagen voor twee personen vanaf april 2016 weggeven! Hoe leuk is dat? Wil jij ook wakker worden in de gezellige bedstee, een kampvuurtje maken in de kampvuurkuil, warme chocolademelk bereiden op het vintage kookstel of in de heksenketel boven het vuur en de omgeving van Steenbergen ontdekken? Doe dan nu mee!
 

WAT MOET JE DOEN? - Like zowel onze Facebookpagina als die van Nienke. Plaats vervolgens onder dit artikel of onder ons bericht op Facebook met wie jij graag een nachtje op de Veluwe op avontuur wil. Tip: leuke, creatieve inzendingen? Vinden we awesome. 
 

Je kunt tot en met 30 november meedoen aan deze giveaway. Taggen/delen/liken maar <3